divendres, 8 de maig del 2009

TEATRE EL MICALET

La darrera activitat teatral per als de 4t serà aquesta obra.

Després d'haver vist tot l'institut l'obra "Els mims de sempre" al teatre de Foios, ara toca fer un desplaçament més llarg i passar-s'ho bé al Micalet teatre. 
Ací vos en pose dues informacions aparegudes a l 'AU

Teatre

L’última paraula

Teatre Micalet · Mestre Palau,3

Del dimecres 7/5 fins al 7/6, 


La Companyia Teatre Micalet presenta, com a última producció d'aquesta temporada, una comèdia que s'estrena aquest 7 de maig. L'última paraulaes tracta d'una història que transcorre a la sala de reunions dels guionistes d'Infortunios en la notaria, la veteraníssima sèrie de ficció amb més èxit del país. El fet més important és que el mateix dia en què la sèrie ha batut tots els rècords d'audiència, un membre de l'equip desapareix, però abans entrega un desconcertant guió que provoca un cataclisme als guionistes, a la productora, al canal de televisió i, finalment, al món audiovisual.
Aquesta comèdia teatral és una crítica mordaç i divertida al món televisiu. El text original de Paco Zarzoso compta amb la direcció de Joan Peris i està interpretat per Pilar Almeria, Isabel Carmona, Héctor Fuster, Lola Pérez, Isabel Requena i Miguel Seguí.
A més de les funcions vespertines dirigides al públic en general, el Teatre Micalet oferix matinals amb un preu molt assequible per a grups i associacions.


I també d'europapress