divendres, 6 de març de 2009

LA GIRA DE MÚSICA EN VALENCIÀ


Gira't i Reviscola! Aquest és el lema de la Gira 09, que s'inaugurarà el proper dimarts 17 de març a Burjassot, amb motiu de les Falles. Serà, a més, la presentació de l'entitat de joves Reviscola, adherida a Escola Valenciana. La Gossa Sorda i Orxata Sound Sistem obriran la quarta edició del Festival Itinerant de Música en Valencià. A més, tots vosaltres podeu decidir un grup en base al concurs El que tu Tries, a partir de la xarxa social Facebook.

Comença la Festa de la Música en Valencià. L'Escola Valenciana i l'entitat de joves Reviscola, amb la col·laboració de la Universitat de València i l'Ajuntament de Burjassot, us convidem al concert que donarà el tret de sortida a la quarta edició de La Gira, el festival itinerant de música en valencià, que se celebrarà el proper dimarts 17 de març a l'auditori de la casa de cultura de Burjassot a partir de les 22:30, amb les actuacions de La Gossa Sorda, Orxata Sound System i un grup que pots triar al Facebook de La Gira. El concert de falles serà el primer d'una llarga llista, que durà arreu de les nostres comarques les millors propostes de la música en valencià. Més d'una vintena de concerts que clouran el cap de setmana del 10 i 11 de juliol a Benlloch. 

Per a arribar al concert, que serà gratuït, podeu fer-ho amb el tramvia, que oferirà servei tota la nit a falles, baixant a la parada de La Granja.

 

 

Com triar el teu grup preferit?

 Per a poder votar pels grups, heu d'entrar a les causes d'Escola Valenciana, dins del nostre Facebook, i escollir entre els grups que estan creant les seues causes.

Com proposar grups per actuar al concert de Falles?

 Doncs ens has d'enviar un correu electrònic a gira@fev.org, amb el nom del teu grup, i el titular facebook que administrarà la qüestió, així com un número de telèfon per poder contactar amb vosalltres. Escola Valenciana crearà un Causa amb el nom del teu grup i us farà administradors de la mateixa, de manera que pugueu penjar la vostra imatge i el vostre propi text. Només caldrà que busqueu la causa al buscador facebook i la poseu al vostre perfil. Posteriorment ja podeu convidar als vostres amics i amigues del facebook a votar per vosaltres. El concurs s'enceterà aquest dijous 5 de març i clourà el proper dijous13 a les 00:00. Divendres de matí ens posarem en contacte amb vosaltres. Les condicions d'actuació són tancades, i consisteixen en un catxé de 600 euros + IVA més les dietes dels membres del grup (sopar i consumicions).